Монтаж на ел. табла

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти

При технически проблеми е електроснабдяването или имате нужда от електроуслуги в гр. Пловдив потърсете услугите на опитни електротехници в гр. Пловдив. Ние ще Ви помогнем

Проектиране на електроинсталации и монтаж на ел. табла

Проектирането на електроинсталацията не е лесен процес.
За него са нужни редица познания за различните варианти, предназначението
и спецификата на всички консумативи, разположени по ел. мрежата, както
и експертен, практически опит.

Осигуряване и доставка на материалите преди изграждането

Ние ще се погрижим всички нужни материали и консумативи
да бъдат доставени.

Изграждане, подмяна и монтаж на електроинсталации и ел. табла

Професионално, качествено и прецизно изграждане. Къртене на отвори
за кабели, контакти, ключове и др. Монтаж на електрически и разпределителни табла

Поддръжка на електроинсталации

Предлагаме ефективна поддръжка, профилактика и ремонт на стари и
новоизградени ел. инсталации.

Ние предлагаме домашни Професионални Електро услуги на територията на област Пловдив по домовете и в търговски помещения

Ако имате електрически проблем за разрешаване не поемайте инициативата сами, а потърсете помощ от професионални електротехници. Електроремонтите и електромонтажните услуги, които предлагаме извършваме - бързо, точно и прецизно. Ако не сте сигурни в уменията си в никакъв случай не се опитвайте да извършвате каквито и да е поправки. Опасността от токов удар и непрофесионална работа са много големи. Винаги търсете помощта на опитни електротехници!

Предлагаме следните електроуслуги:
– ремонт на съществуваща електроинсталация.
– изграждане на нова електроинсталация.
– подмяна на стари табла.
– изчисляване и подмяна на АП в съответствие със захранваните консуматори.
– монтаж/подмяна на осветителни тела (луни, LED ленти, полилей, аплици, плафони и др.).
– монтаж/подмяна на ключове и контакти.
– свързване на печки/котлони.
– свързване на бойлери.
– свързване на вентилатори.

Монтаж и свързване на електротабло

Електрическото табло (апартаментно или разпределително) е предназначено да предпазва и разделя електроинсталацията на отделни токови кръгове. Електрическото табло е главният разпределител на всеки токов кръг. Електрическото табло предпазва от претоварване електрическите уреди, като предотвратяване възникването на къси електрически съединения и неизправности в електро мрежата. Сигурността на хората използващи дадена ел инсталация или уред е от първостепенно значение. Това е причнината напоследък да се въвеждат все повече изисквания към безопасността на електрическите съоръжения, като за целта вече ел инсталациите се изграждат на трижилен принцип (3 проводника). В таблото се монтират специални устройства наречени ДТЗ (дефектнотокова защита). Електрическото табло има много разновидности и различни варианти. Изграждат се разпределителни електрически табла, измервателни електрически табла, електрически табла за управление, етажни електрически табла, силови електрически табла, контролни ел табла, апартаментни ел табла и още много други видове ел табла.

В електрическото табло е поместена, монтирана и свързана ел.апаратурата и автоматиката, които захрабват и управляват цялата електрическа мрежа. При апартаментното ел табло се монтират и свързват електрически автоматични предпазители от съответният клас на действие и мощност, дефектно токови защити с определен ток на действие, релета, контактори и евентуално модулен електромер. Електрическото апартаментно табло се състои от кутия (за вграждане или външен монтаж), шина за закрепяне нd предпазителите (DIN шина), нулева шина, заземителна шина и крепежни елементи. По ел схема за свързване се добавят необходимите предпазители и друга апаратура, без да се променят стойностите и параметрите от предвидените по проект. Както споменахме едно ел. табло отговаря за автоматизацията на цялата мрежа, като не е изключено в по-големи многоетажни сгради да бъдат монтирани и свързани няколко на брой електрически и разпределителни табла. Например в многоетажна семейна къща за входна точка се монтира едно разпределително табло, което играе ролята на входна точка и разпределител на захранването на цялата сграда.

Електрическото табло се свързва по определена, предварително изготвена схема (електрическа схема на свързване), която не бива да се изменя. Въпреки всичко, много често попадаме на променени схеми, използвани различни от показаните мощности, хлабави връзки, неточни предпазители и още куп неправилни неща при свързване на ел табло. Запомнете ел табло -свързване само и единствено от специалист, т.е електротехник с нужната степен на електро безопасност и нужното образование и стаж. Не свързвайте сами своето ел табло, ако не сте специалист в областта и нямате необходимото техническо образувание и защитена степен на безопасност. При свързване на ел таблото се допускат едни и същи грешки. Първата грешка е липсата на ел.схема на таблото. Електрическата схема трябва да е винаги на капака на таблото или някъде до таблото. Друга основна грешка е прехвърлянето на електричеството към предпазителите – ползват се ръчно изработени мостове, а не фабрична медна шина, предвидена за целта. При стягане на шината към предпазителите не се стяга достатъчно и не се повтаря пристягането. Шината се изработва от мед и е необходимо повторно притягане.

Доста често се наблюдава и обръщане на посоката на тока през предпазителите (трябва да се спазва посоката – клема1 и клема 2), без да е съобразена с ел схема и обозначенията на производителя. И не на последно място заземителният проводник не се свързва или поне не се свързва, там където му е мястото. За грешки при свързване на ел табла с ДТЗ няма да говорим, понеже от 10 табла, едва 2-3 работят правилно. На графиката виждате примерна схема за свързване на ел табло.

Ние предлагаме доставката на ел табла след предварителен оглед. Извършваме подмяна на апартаментно ел. табло, монтаж на ел табло/табла за многофамилни сгради, монтаж на ел, табла с автоматични предпазители, доставка и монтаж на електромери и други услуги от професионалните ни електротехници.

Цени за монтаж на елементите по таблото и самата кутия на апартаментното или разпределителното табло варира от 120лв-500лв в зависимост от вида и предназначението на таблото. Най-често цената на монтаж на ел. табло (апартаментно) е около 120-180лв. Нашите електротехници изсършват подмяна и монтаж на ел табла, подмяна на старо ел. табло, подмяна на апартаментно ел. табло, ремонт на стълбищно осветление, монтаж на външни електрически табла, външно окабеляване и др. електроуслуги. Разполагаме нужната техника и апаратура за всякакъв тип електроремонти. Извършваме монтаж на домакински електроуредикато аспиратори, бойлери, печки, фурни, котлони, перални машини, вентилатори за баня, конвектори и др. Извършваме и подмяна на захранващи кабели на електроуреди.

Професионални електроуслуги от квалифицирани електротехници Пловдив. Нашите услуги:

Ремонти и поправка на електроинсталации, вик монтаж и ремонт на захранващи кабели на електрически уреди, откриване на късо съединение, ремонт на ел инсталация при прекъсване на тока в цялото жилище Пловдив, подмяна на изгорял контакт и повреден ел ключ или превключвател, подмяна на ел контакти при липса на ток в контактите, ремонт на ел табла при излизане на искри – пушек от таблото, електроуреди или контакти, монтаж на бойлери. В случай, че имате нужда от отстраняване на електрически проблеми веднага се свържете с квалифициран ел техник Пловдив – Ние ще Ви помогнем!

Разполагаме с ел авариен екип, които ще откликне своевременно на Вашия проблем.

– Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела

– Отстраняване на повреди по ел. таблото

– Откриване не Електро аварии

– Отстраняване на късо съединение в дома

– Смяна и монтаж на автоматични предпазители, винтови бушони

– Смяна и ремонт на апартаментни електрически табла

– Монтаж и ремонт на ел. уреди

– При монтаж на електрически уреди от нас ще ви важи гаранцията!

– Доставка и подмяна на електрически бойлери

– Монтаж на абсорбатори

– Ремонт на електро инсталации

– Монтаж и ремонт на ел. табла

– Монтаж и ремонт на уреди за вграждане

– Монтиране на захранващ кабел на готварска печка

– Аварийно пускане на захранването

– Ремонт на бойлери Пловдив

– Смяна на ключове и контакти

– Аварийни електро услуги Пловдив

– Ремонт на електроинсталации

– Ремонт и монтаж на скрито осветление, лунички

– Смяна на ел. табло Пловдив

– Ремонт на електрическо табло

– Смяна на дефектно токова защита

– Инсталиране на бойлер, пералня, миялна и друга бяла техника

– Свързване на готварски печки, керамични котлони, фурни, бойлери и друри ел уреди

– Монтаж на прожектори, сензори за движение

– Монтаж на ел табло и автоматични предпазители в Пловдив

– Поправка на бойлери, перални и друга бяла техника

Професионално изграждане на Електроинсталации по индивидуални изисквания. Професионален монтаж на електрически и разпределителни табла. Вътрешно и външно електроокабеляване.

Бързо и качествено отстраняване на технически проблеми и неизправности в ел. мрежите.

Бързи, адекватни и креативни решения за вътрешни помещения и външни обекти. Извършваме монтаж и подмяна на вътрешни и външни електрически и разпределителни табла.

Монтаж и подмяна на електрически и разпределителни табла

Ремонти и монтажи на електрически табла. Нашите Електротехници ще ви помогнат да решите всеки един електро проблем, възникнал поради аварийна ситуация или сте решили, че е време да подмените стар ел контакт или ключ. На нас може да разчитате за всички видове електроуслуги. Предлагаме услуги, които ще решат всички ваши електрически проблеми. Извършваме широк спектър от електроуслуги – от дребни електроремонти и отстраняване на леки неизправности, прекъснати кабели, смяна на кабели, поправка на разпределителни кутии, притягане на слаби връзки ,ремонт на електрически табла, смяна на контакти, ел.ключове и осветителни тела, демонтаж.монтаж на бойлери и електроуреди за вграждане до проектиране и изграждане на сложни електроинсталации.

Нашите услуги

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници